Criss Angel: Trick’d Up – Haircut with Steve Aoki | A&E

Steve Aoki makes an appearance in a very unexpected place. #TrickdUp

Subscribe for more from Criss Angel and other great A&E shows:
http://aetv.us/subscribe-ae

Find out more about the show and watch full episodes on our site:
http://aetv.us/CrissAngelTU

Check out exclusive A&E content:
Website – http://www.aetv.com/
Facebook – https://www.facebook.com/AETV
Twitter – https://twitter.com/AETV

Criss Angel: Trick’d Up
Season 1
Episode 1

This fast-paced, one hour special showcases the most mind-blowing magic ever performed. Criss Angel and “The Supernaturalists,” his hand-picked team of the of the world’s best magicians, leave the glitz of Vegas to go on a road trip to the heart of America, shocking unsuspecting bystanders and destroying the minds of celebrity guests. It’s the raw, in-your-face, insane magic that Criss Angel has pioneered. With more than 30 illusions, the TV special event is packed with more magic than any televised magic show, EVER!

A&E leads the cultural conversation through high-quality, thought provoking original programming with a unique point of view. Whether it’s the network’s distinctive brand of award-winning disruptive reality, groundbreaking documentary, or premium scripted drama, A&E always makes entertainment an art. Visit us at aetv.com for more info.

source

Author: avnblogfeed

ANGELHOUSE © 2009 - 2022 | HOSTING BY PHILLYFINEST369 SERVER STATS| & THE IDIOTS ROBOT AND CONTROL INC. |(RSS FEED MODULE)| ALL YOUTUBE VIDEOS IS A REGISTERED TRADEMARK OF GOOGLE INC. THE YOUTUBE CHANNELS AND BLOG FEEDS IS MANAGED BY THERE RIGHTFUL OWNERS (AVNBLOGFEED.COM)

18 thoughts on “Criss Angel: Trick’d Up – Haircut with Steve Aoki | A&E

  1. ♥️🌍🌎🌏♥️CRISS, 1 CM MASS LEVITATION TO THE ALL PLANET INHABITANTS PLS. BEFORE THEY HAVE TO KNOW ABOUT THIS. THANKS. E: IVETA.HEIMOVA@GMAIL 🙂🙏

  2. CRİSS ANGEL AMERİKA DA ÇOK POPÜLER BİR SİHİRBAZ VE İLLÜZYONİST OLARAK BİLİNİYOR..GERÇEKTE CİN TAİFESİYLE BERABER KARŞILIKLI FAYDALANMA ANTLAŞMASIYLA ORTAK ÇALIŞIYOR..AMA ALLAH’A,GAYBA,ALLAHIN KİTABINDA CİNLERLE GEÇEN AYETLERE,MELEKLERİNE VE METAFİZİK VARLIKLARA BİRİNİN TAM OLARAK İMANI YOKSA BU ŞEYLERİ AÇIKLAYAMAZ,İNKAR EDER,..ATEİST KAFALARDA HEP BU GÖRÜNTÜLERİN ALTINDA BİR ÇIBANOĞLU,SAHTEKARLIK ARAR,DURUR…NASIL DEHŞET VERİCİ DEĞİL Mİ?AKIL ALACAK GİBİ DEĞİL.SANDALYEDE OTURAN VE ÜZERİ ÇARŞAFLA ÖRTÜLEN ADAM GİTTİ,YERİNE başka bir ADAM GELDİ..AMA herşeyin bir açıklaması var..ALLAH cin taifesine ve bazı diğer metafizik varlıklara Melekler gibi yüksek bazı kaabiliyetleri vermiştir..CİN taifesi eşyayı ve insanı bir yerden bir yere anında götürebilir ve geçici de olsa görünmez yapabilir..Allahın izniyle bu harikulade işleri yapma yeteneğine sahiptirler…Tabii ki ahirette de bu CİN taifesi bu kaabiliyetleri hayırda mı,şerde mi kullandılar diye hesaba çekilecekler..Kuranı tam anlamayan,hadisleri tam incelemeyen,islam alimlerinin ayrıntılı eserlerini okumayan bu metafizik Alemi kesinlikle anlayamaz ve inkar eder,bunda da bir numara var,DER..Bazı ateist takımıda bilerek kasten İNKAR eder..çünkü kabul etse,önce bu metafizik varlıkları,sonra onları yaratan yüce yaratıcıyı,sonrada yüce yaratıcının emirlerini kabul etmek ve uygulamak zorunda kalacağını bildiği için,inkar edip,karalayıp vicdanının sesini susturmak istiyorlar..PİYASADA Kİ cinci hocaların yüzde doksanı ilim bilmez,sahtekar,paragöz ve kafir cinlerle çalışan tiplerdir..Hepsine inanmayınız..Bir zaman bir cinci hoca ile tanışmıştım..Ordan buradan derken inanırmısınız öyle bir teklifde bulunduki ağzım açık kaldı..Çok büyük bir parayı bastır,istediğin kadını yatakta kocasının koynundan alıp hemen yanına getireyim dedi..Büyü yapan da,yaptıranda cehennemdedir hadisi şerifini domuz gibi bilmesine rağmen bunu söylüyordu,çünkü kendisi gibi Kafir Cinlerle ortak çalışıyordu..Hemen ordan uzaklaştım..

  3. criss is a metaphysical power expert..The mind would deny the things it could not comprehend.Criis Angel works entirely in partnership with the

    Metaphysical power (CİN )team…Criss is not a normal magician, nor does she have supernatural powers.

    I looked and reviewed all your videos..

    To accept this, it is necessary to know the metaphysical world..First, we have to believe in a supreme creator, God (

    Islam and its prophet) and her angels, unseen and metaphysical world …

    Such things cannot be explained with ATHEIST minds and unbelieving hearts …

    Because in Islam and its prophet everything has an explanation.

  4. I think I'm Criss if I linked mime, presence with abonerable, phenoids I would launch concentrate Violet's chammillee, whipped cream and sugar and trail mix wen the birds eat the trail mix, I'm up leverage , because don't try this with someone who right idea not me my resume says semetrical tricked up👆☝!! !!

Comments are closed.