Czech Republic welcomes Ukrainian refugees

Young mother Mariia Sorokoumova considers herself lucky to have gotten out of Ukraine with her girlfriend, daughter and dog. She says they spent 54 hours on a bus out of Ukraine.

WATCH the ABC News Livestream: https://bit.ly/3rzBHum
SUBSCRIBE to ABC News: https://bit.ly/2vZb6yP
WATCH MORE on http://abcnews.go.com/
LIKE ABC News on FACEBOOK: https://www.facebook.com/abcnews
FOLLOW ABC News on TWITTER: https://twitter.com/abc

#ABCNEWS #Ukraine #Russia

source

Author: avnblogfeed

ANGELHOUSE © 2009 - 2022 | HOSTING BY PHILLYFINEST369 SERVER STATS| & THE IDIOTS ROBOT AND CONTROL INC. |(RSS FEED MODULE)| ALL YOUTUBE VIDEOS IS A REGISTERED TRADEMARK OF GOOGLE INC. THE YOUTUBE CHANNELS AND BLOG FEEDS IS MANAGED BY THERE RIGHTFUL OWNERS (AVNBLOGFEED.COM)

22 thoughts on “Czech Republic welcomes Ukrainian refugees

  1. "Highlighting the double standards of international response to Ukrainian armed resistance compared to other non-White struggles such as Palestine is not a competition for attention. It’s highlighting how inherently racist attitudes and perceptions are to our struggles."

  2. V Moldavsku požadovali poslat uprchlíky zpět na Ukrajinu! Více než 80% Ukrajinců se chová hamsky, drzě, podíleli se na rabování, Ukrajinci požadují mluvit s nimi ukrajinsky. ani v ruštině, ani v rumunštině . Kdo jsou uprchlíci, kteří křičí a nadávají na obsluhu svého personálu, protože s nimi mluví rusky? Tak mi řekněte, jste vůbec normální lidé? Kdo jste vy? Pokud se vám něco nelíbí, sbalte si své mančafty a odjeďte zpět na Ukrajinu. Tam budete mluvit jazykem, který se vám líbí, " pobouřili občany Moldavska a Rumunska na chování ukrajinských uprchlíků také obyvatelé Evropské unie, zejména Polska. Evropané jsou nespokojeni s tím, že uprchlíci po nich požadují, aby mluvili ukrajinsky.

  3. All the prayers of the kids are answered 😆😆😆😆 no schools… It's was the pandemics and now it's the war…… 😆😆😆😆

  4. USA / UK / Canada / NATO are you all sadistic make me sick worst than Russia How the hell do you all just sit and watch UNKRAINE murdered get up and get the jets and missiles in the air attack RUSSIA we are going to be at war any ways he is trying to kill them all no rules in war this is bullshit—

  5. So happy u and ur family is safe and thank u for not abandoning ur fur babies. Blessings to u and ur family

Comments are closed.